Bitcoin Future sliter med sin blokkstørrelse, lider blokkerer omorganiseringer
CYBAVO, et „firma med digital valutasikkerhet og kapitalforvaltning,“ har avslørt at det nå ville støtte Bitcoin SV på hele sin produktserie, ifølge en pressemelding .

Plattformen tilbyr „en rekke tjenester for bedrifter for å lagre og administrere sine digitale eiendeler på en sikker måte, inkludert lagring av privat nøkkel, bedriftsadministrasjonstjenester og løsninger for digital forvaring av valutaer,“ heter det også i utgivelsen.

Dette ledes av CYBAVO Vault, plattformens lagrings- og lommebokstyringsplass for bedriftskunder. Det hvelvet vil selvfølgelig støtte Bitcoin SV ettersom eiendelen har gått opp i engasjement de siste månedene

„Gjennom ubegrenset skalering tilbyr blockchain betalingskontrakter fra andre per peer til betaling og større datakapasitet, noe som muliggjør avanserte funksjoner som tokens, smarte kontrakter og IoT-kommunikasjon, så vel som enterprise applikasjoner. Bitcoin SV-økosystemet har vokst til å nå telle mer enn 428 kjente prosjekter og ventures, ”lyder det i utgivelsen.

Paul Fan, administrerende direktør i CYBAVO, snakker om saken, som sa:

‚Bitcoin SV har som mål å utvide adopsjonen av blockchain for bedriftsbrukssaker. Hos CYBAVO deler vi den samme visjonen om skalerbare og forretningsklare blockchain-løsninger som fremkaller adopsjon fra bedrifter og allmennheten, så det er bare logisk for oss å legg til Bitcoin SV-støtte til vår digitale forvaringsplattform CYBAVO VAULT og vår mobile lommebok SDK. ‚

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert